SAN Jaarboek

De Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN stelt elk jaar een uniek naslagwerk voor de marketing- en communicatiebranche samen. SAN Jaarboek 2012In dit Jaarboek staan alle ingezonden campagnes,
in hun eigen categorie, die voor jurering in aanmerking genomen willen worden.

Het SAN Jaarboek is een goed bekeken en gelezen uitgave van en voor vakgenoten. Het is tevens een uitstekend hulpmiddel bij marketing- en communicatie opleidingen.
De volledige informatie met betrekking tot de ingezonden campagnes wordt gepubliceerd; van doelstelling tot doelgroep en van screenshots tot print. Inclusief achterin het Jaarboek 2 dvd's met daarop alle ingezonden Radio- en TV-commercials alsmede Casestory's van bijv. digitale campagnes. 

Een duidelijk naslagwerk voor de gehele branche!

Het Jaarboek wordt in januari samengesteld en begin maart wordt het eerste exemplaar officieel aan een gerenommeerd vakgenoot of bekende Nederlander overhandigd.
 


Zie ook de boeken van voorgaande jaren

2011 2010 2009
2008 2007 2006

 

De 2.580 beste campagnes van de afgelopen 8 jaar nu online!

Uniek: SANARCHIEF
Onderverdeeld in 11 categorieën, inclusief alle informatie over de doelstelling van de campagne, de doelgroep, strategie en concept. Nu met één muisklik te openen. Een unieke service van de SAN voor marketing- en communicatieprofessionals die zich graag laten inspireren en willen weten wat er in de afgelopen jaren gemaakt en gepubliceerd is. 

Zoeken is vinden
SANARCHIEF is overzichtelijk, toegankelijk en compleet. Zoek op ’Categorie‘, ‘Adverteerder’, ‘Bureau’ of ‘Jaar’. Of nog leuker via ‘Trefwoord’ en uw eigen naam.