• 12 december 2014

  Dan ook inzenden in categorie EXCELLENT...
  'DURF TE DELEN' is dit jaar het thema van alle activiteiten die de SAN ontwikkelt. Dat 'durven' geldt zeker voor de pareltjes onder de campagnes die ook insturen voor de categorie EXCELLENT. 
  Criteria EXCELLENT: 
  - Campagne is ook ingezonden in eigen vak/branche categorie.
  - Buitengewoon op concept, executie en resultaat. 
  - Behoort tot de allerbeste campagnes van het afgelopen jaar.
  Deze aparte vakjury bestaat uit de 18 voorzitters en vicevoorzitters van de 9 andere categorieën, de toppers van ons vak!
 • 14 november 2014

  Geven een kijkje in de keuken bij De Persgroep Nederland

  Op een drukbezochte bijeenkomst in het Mediacafé Pjotr bij onze hoofdsponsor De Persgroep Nederland gaven de Winnaars van de ABC Accenten 2013 een inkijk in hun winnende case.

 • 07 november 2014

  ...VOOR SAN JAARBOEK 2014 EN WIN
  ‘DURF TE DELEN’ is dit jaar het thema van alle activiteiten die de SAN ontwikkelt. Los van dit thema geeft het SAN Jaarboek 2014 een overzicht van de opvallendste, creatiefste en effectiefste reclamecampagnes. Campagnes – en daar hoort jouw campagne zeker bij – die kans maken op de vakprijzen die ertoe doen: de SAN Accenten.
   
  SAN maakt je deelgenoot
 • 30 oktober 2014

  Presentaties winnaars ABC ACCENTEN 2013

  Donderdag 13 november 2014 bij hoofdsponsor De Persgroep Nederland presenteren de drie winnaars hun succesformule: Terre des Hommes, DDB & Tribal Amsterdam en KLM.

 • 26 september 2014

  Jeroen Hubert, Country Marketing Manager IKEA NL
  Jeroen Hubert is toegetreden tot het bestuur van de Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN. Hij volgt hiermee Marcel Joosten (Mora/Ad van Geloven) op. Hubert is in het dagelijks leven Country Marketing Manager bij IKEA Nederland en brengt een jarenlange ervaring als grote adverteerder met zich mee vanuit o.a.
 • 12 september 2014

  Alle data bij Agenda op deze website

  Het nieuwe SAN seizoen om de beste campagnes van 2014 te beoordelen is gestart! Insturen van uw campagnes (denk ook aan uw inhakers van de Olympische Spelen en het WK voetbal!) kan vanaf begin november 2014. Kijk verder voor alle data zoals uitreiking 1e SAN Jaarboek, de twee juryrondes en uiteindelijk de Uitreiking SAN Accenten op 28 mei 2015 bij: http://sanaccent.nl/san-agenda

  HET DELEN VAN KENNIS EN UW CASES GEEFT NIEUWE INSPIRATIE!

 • 30 juni 2014

  Alle (prijs) bepalende organisaties bij elkaar!

  Het bestuur van de SAN, Stichting Adverteerdersjury Nederland, heeft het initiatief genomen om alle collega (prijs) bepalende organisaties in Nederland uit te nodigen voor een aangeklede borrel om gezamenlijk het glas te heffen op 25 jaar SAN.

  Het was een unieke, informele en zonnige bijeenkomst donderdag 26 juni jl. met - voor het eerst - alle belanghebbenden bij elkaar die in essentie hetzelfde doel nastreven namelijk:
  het vak verder brengen!

 • 04 juni 2014

  Graag tot september voor SAN Jaarboek 2014

  In de zomermaanden (tot eind augustus 2014) is het SAN kantoor wel telefonisch bereikbaar, bel: 023-55 40 731
  U kunt een boodschap achterlaten die wij op gezette tijden beantwoorden, dat geldt ook voor uw mail ( info@sanaccent.nl )
  Vanaf 2 september a.s. zijn wij weer dagelijks op kantoor voor het nieuwe SAN seizoen 2014.

  WIJ WENSEN U EEN ZONNIGE ZOMER!

  SAN 25 JAAR VAN, VOOR EN DOOR ADVERTEERDERS

  Insturen van uw campagnes 2014 voor het SAN Jaarboek 2014 kan vanaf november a.s. 

 • 23 mei 2014

  Foto's en Video uitreiking SAN Accenten 2013

  Alle winnaars ingelijst geportretteerd'  naar aanleiding van het thema 'HOLLANDSE MEESTERS, In het licht van de toekomst' tijdens de SAN uitreiking donderdagavond 22 mei 2014 in Studio 21 te Hilversum. Johan Derksen & René van der Gijp, Jan Taminiau, Ralph van Raat & Noa Wildschut en Joep van Deudekom; allen Hollandse Meesters op hun vakgebied  reikten de SAN Accenten 2013 uit aan de winnende adverteerders en bureaus.

 • 14 mei 2014

  Succesvolle uitreiking voor en door Hollandse Meesters

  ‘Hollandse Meesters vieren feest’ dat was het thema van de SAN uitreiking gisteravond 22 mei 2014 in Studio 21 te Hilversum. Johan Derksen & René van der Gijp, Jan Taminiau, Ralph van Raat & Noa Wildschut en Joep van Deudekom; allen Hollandse Meesters op hun vakgebied  reikten de SAN Accenten 2013 uit aan de winnende adverteerders en bureaus.

Pagina's

De SAN deelt met jou de 2.816 beste campagnes van de afgelopen 9 jaar online!

Uniek: SANARCHIEF
Onderverdeeld in 11 categorieën, inclusief alle informatie over de doelstelling van de campagne, de doelgroep, strategie, concept, de makers en RTV materiaal.
Met één muisklik te openen. 

Zoeken is vinden!
SANARCHIEF is overzichtelijk, toegankelijk en compleet. Zoek op ’Categorie‘, ‘Adverteerder’, ‘Bureau’ of ‘Jaar’. Of nog leuker via ‘Trefwoord’ en jouw eigen naam.

SANARCHIEF: Inspiratiebron voor campagnemakers