• 23 april 2014

  Officiële overhandiging nr. 001 SAN Jubileum Jaarboek 2013

  Vol trots overhandigt SAN voorzitter Paul Geraeds het eerste exemplaar met nummer 001 van de 900 unieke exemplaren van het SAN Jubileum Jaarboek 2013 aan Marjolijn Meynen en de bibliothecaresse van het Rijksmuseum.

 • 23 april 2014

  HOLLANDSE MEESTERS VIEREN FEEST... BESTEL NU UW KAARTEN

  Het Jubileumfeest voor het vak, het Jubileumfeest voor u!

  Vier 25 jaar SAN, vier het succes van de winnende campagnes en kom naar het schitterende feest rond de uitreiking van de SAN Accenten 2013.

 • 03 april 2014

  Presenteren zich bij Randstad in Diemen

  De 105 genomineerde cases uit het SAN Jubileum Jaarboek 2013 gaan in de periode 8 t/m 17 april a.s. hun campagnes presenteren en verdedigen ten overstaan van de SAN jury van hun categorie.
  De adverteerders zullen samen met hun bureau in deze 2e juryronde - de Accent juryronde - bij Randstad te Diemen, hun beste beentje voorzetten op weg naar een mogelijk SAN Accent?

  RANDSTAD EN DE SAN WENSEN HEN DAARBIJ HEEL VEEL SUCCES!

 • 25 maart 2014

  Alle genomineerden van harte proficiat

  De Longlisten voor de zogenaamde ABC Groot Accenten 2013 zijn bekend. De ABC jury bestaande uit redacteuren van Adformatie, bestuursleden van de BvA (Bond van Adverteerders)
  en bestuursleden van de SAN aangevuld met twee externe deskundigen – Jempi Moens en Rik Riezebos – maakt na rijp beraad onderstaande 3 x 10 genomineerde kandidaten bekend.

  Longlist Adverteerder van het Jaar 2013

 • 20 maart 2014

  PROFICIAT, kijk bij ACCENTEN en klik op NOMINATIES

  Het is bekend wie er door is naar de volgende juryronde de z.g. Accent ronde in april bij het gastvrije Randstad Nederland in Diemen. Alle genomineerde adverteerders en bureaus van harte PROFICIAT, een prachtige prestatie!
  Kijk voor de datum van uw categorie in de periode 8 t/m/ 17 april 2014 op deze website bij 'AGENDA'.
  Heel veel succes en daarna hopelijk op weg naar het podium voor die felbegeerde SAN Accent!?

  Uitreiking SAN Accenten op 22 mei 2014, Studio 21 in Hilversum
   

 • 18 maart 2014

  SAN Jubileum Jaarboek 2013

  LET OP deze website want op donderdag 20 maart 2014 staan alle genomineerde campagnes van het SAN Jubileum Jaarboek 2013 online! In de periode vanaf 8 t/m 17 april 2014 gaan de genomineerde adverteerders met hun bureau hun case presenteren bij het gastvrije Randstad Nederland te Diemen. Kijk voor de datum van uw categorie bij 'AGENDA'. Alle genomineerden worden door de SAN gebeld voor een geschikt tijdstip. Veel succes!!
   

 • 10 maart 2014

  Campagnes SAN Jubileum Jaarboek 2013

  Op dinsdag 11 maart 2014 bijten alle SAN juryvoorzitters de spits af met de jurering van de cases van de categorie EXCELLENT. Daarna zijn twee dagen lang de andere negen categorieën aan de beurt bij het gastvrije Sanoma te Hoofddorp.
  Ruim 200 SAN juryleden, allen adverteerders, buigen zich over de beste marketingcommunicatie cases van 2013. Al deze ingezonden campagnes zijn terug te vinden in het SAN Jubileum Jaarboek 2013.

 • 01 maart 2014

  SAN Jubileum Jaarboek 2013 in bibliotheek van Rijksmuseum

  Marjolijn Meynen van het Rijksmuseum verraste de aanwezigen op de bijeenkomst op 27 februari 2014 bij de NS te Utrecht met het feit dat het SAN Jubileum Jaarboek 2013 - vanwege zijn unieke uitvoering met een echte genummerde porseleinen tegel en het thema 'HOLLANDSE MEESTERS, In het licht van de toekomst' - wordt opgenomen in de collectie van de bibliotheek van het Rijksmuseum. De tegel is vervaardigd door de oudste onderneming van ons land: Koninklijke Tichelaar uit 1572.
  De stichting SAN beschouwt dit als een kroon op haar werk van de afgelopen 25 jaar!
   

 • 27 februari 2014

  Cover met porseleinen tegel...

  Tijdens een drukbezochte bijeenkomst op 27 februari jl. voor juryleden, sponsors en relaties bij de Nederlandse Spoorwegen in Utrecht, heeft SAN voorzitter Paul Geraeds het eerste exemplaar van het unieke SAN Jubileum Jaarboek 2013 uitgereikt aan Marjolijn Meynen, Hoofd Communicatie & Marketing van het Rijksmuseum. Verantwoordelijk voor de vooruitstrevende en creatieve communicatiestrategie voor de heropening van het Rijksmuseum. Mede daardoor is zij verkozen tot Communicatievrouw van het Jaar 2013!

 • 10 februari 2014

  SAN JUBILEUM JAARBOEK 2013

  25 Jaar SAN, 25 jaar Stichting Adverteerdersjury Nederland. Dat vieren we met een Jaarboek, een schitterende jubileumeditie met het thema 'HOLLANDSE MEESTERS, In het licht van de toekomst'. Door vorm en inhoud nu al een collector's item voor marcom specialisten. Een ode aan de Hollandse ondernemingsgeest. Een ode aan creativiteit, gedrevenheid en vernieuwend denken. Inspirerende wetenschappers, kunstenaars en marketeers geven hun verrassende visie op de toekomst van het vak. Een naslagwerk als dit, met al het beste reclamewerk van 2013, verschijnt maar eens in de 25 jaar.
   

Pagina's

De 2.580 beste campagnes van de afgelopen 8 jaar nu online!

Uniek: SANARCHIEF
Onderverdeeld in 11 categorieën, inclusief alle informatie over de doelstelling van de campagne, de doelgroep, strategie en concept. Nu met één muisklik te openen. Een unieke service van de SAN voor marketing- en communicatieprofessionals die zich graag laten inspireren en willen weten wat er in de afgelopen jaren gemaakt en gepubliceerd is. 

Zoeken is vinden
SANARCHIEF is overzichtelijk, toegankelijk en compleet. Zoek op ’Categorie‘, ‘Adverteerder’, ‘Bureau’ of ‘Jaar’. Of nog leuker via ‘Trefwoord’ en uw eigen naam.