• 26 september 2014

  Jeroen Hubert, Country Marketing Manager IKEA NL
  Jeroen Hubert is toegetreden tot het bestuur van de Stichting Adverteerdersjury Nederland | SAN. Hij volgt hiermee Marcel Joosten (Mora/Ad van Geloven) op. Hubert is in het dagelijks leven Country Marketing Manager bij IKEA Nederland en brengt een jarenlange ervaring als grote adverteerder met zich mee vanuit o.a.
 • 12 september 2014

  Alle data bij Agenda op deze website

  Het nieuwe SAN seizoen om de beste campagnes van 2014 te beoordelen is gestart! Insturen van uw campagnes (denk ook aan uw inhakers van de Olympische Spelen en het WK voetbal!) kan vanaf begin november 2014. Kijk verder voor alle data zoals uitreiking 1e SAN Jaarboek, de twee juryrondes en uiteindelijk de Uitreiking SAN Accenten op 28 mei 2015 bij: http://sanaccent.nl/san-agenda

  HET DELEN VAN KENNIS EN UW CASES GEEFT NIEUWE INSPIRATIE!

 • 30 juni 2014

  Alle (prijs) bepalende organisaties bij elkaar!

  Het bestuur van de SAN, Stichting Adverteerdersjury Nederland, heeft het initiatief genomen om alle collega (prijs) bepalende organisaties in Nederland uit te nodigen voor een aangeklede borrel om gezamenlijk het glas te heffen op 25 jaar SAN.

  Het was een unieke, informele en zonnige bijeenkomst donderdag 26 juni jl. met - voor het eerst - alle belanghebbenden bij elkaar die in essentie hetzelfde doel nastreven namelijk:
  het vak verder brengen!

 • 04 juni 2014

  Graag tot september voor SAN Jaarboek 2014

  In de zomermaanden (tot eind augustus 2014) is het SAN kantoor wel telefonisch bereikbaar, bel: 023-55 40 731
  U kunt een boodschap achterlaten die wij op gezette tijden beantwoorden, dat geldt ook voor uw mail ( info@sanaccent.nl )
  Vanaf 2 september a.s. zijn wij weer dagelijks op kantoor voor het nieuwe SAN seizoen 2014.

  WIJ WENSEN U EEN ZONNIGE ZOMER!

  SAN 25 JAAR VAN, VOOR EN DOOR ADVERTEERDERS

  Insturen van uw campagnes 2014 voor het SAN Jaarboek 2014 kan vanaf november a.s. 

 • 23 mei 2014

  Foto's en Video uitreiking SAN Accenten 2013

  Alle winnaars ingelijst geportretteerd'  naar aanleiding van het thema 'HOLLANDSE MEESTERS, In het licht van de toekomst' tijdens de SAN uitreiking donderdagavond 22 mei 2014 in Studio 21 te Hilversum. Johan Derksen & René van der Gijp, Jan Taminiau, Ralph van Raat & Noa Wildschut en Joep van Deudekom; allen Hollandse Meesters op hun vakgebied  reikten de SAN Accenten 2013 uit aan de winnende adverteerders en bureaus.

 • 14 mei 2014

  Succesvolle uitreiking voor en door Hollandse Meesters

  ‘Hollandse Meesters vieren feest’ dat was het thema van de SAN uitreiking gisteravond 22 mei 2014 in Studio 21 te Hilversum. Johan Derksen & René van der Gijp, Jan Taminiau, Ralph van Raat & Noa Wildschut en Joep van Deudekom; allen Hollandse Meesters op hun vakgebied  reikten de SAN Accenten 2013 uit aan de winnende adverteerders en bureaus.

 • 01 mei 2014

  Shortlisten bekend klik hier....

  De ABC jury heeft na een tweede juryronde in de afgelopen weken de Shortlisten voor de drie ABC Groot Accenten vastgesteld. In alfabetische volgorde zijn dat onderstaande genomineerden die wij van harte proficiat wensen:

  Adverteerder van het Jaar 2013
  Eneco, Jumbo en Terre des Hommes

  Bureau van het Jaar 2013
  ACHTUNG!, DDB & Tribal Amsterdam en LEMZ

  Consistent Accent 2013
  Andrélon, IKEA en KLM
   

 • 23 april 2014

  Officiële overhandiging nr. 001 SAN Jubileum Jaarboek 2013

  Vol trots overhandigt SAN voorzitter Paul Geraeds het eerste exemplaar met nummer 001 van de 900 unieke exemplaren van het SAN Jubileum Jaarboek 2013 aan Marjolijn Meynen en de bibliothecaresse van het Rijksmuseum. De SAN beschouwt het als de kroon op het werk van de afgelopen 25 jaar dat dit Jubileum Jaarboek, met een cover bestaande uit een 'selfie' in de vorm van een porseleinen tegel vervaardigd door de oudste onderneming van ons land Koninklijke Tichelaar uit 1572, wordt opgenomen in de collectie van de bibliotheek van het Rijksmuseum. 

 • 23 april 2014

  HOLLANDSE MEESTERS VIEREN FEEST...

  Het Jubileumfeest voor het vak, het Jubileumfeest voor u!

  Vier 25 jaar SAN, vier het succes van de winnende campagnes en kom naar het schitterende feest rond de uitreiking van de SAN Accenten 2013.

  Het SAN Jubileum Jaarboek 2013 – collectors item voor marcom specialisten – heeft als thema ‘HOLLANDSE MEESTERS, In het licht van de toekomst’. Dit thema wordt tijdens het SAN Jubileumfeest opnieuw verrassend uitgewerkt. Presentatie, optredens, diner, omlijsting… alles staat in het teken van creativiteit, vakmanschap, ondernemingsgeest en vernieuwend denken.

 • 03 april 2014

  Presenteren zich bij Randstad in Diemen

  De 105 genomineerde cases uit het SAN Jubileum Jaarboek 2013 gaan in de periode 8 t/m 17 april a.s. hun campagnes presenteren en verdedigen ten overstaan van de SAN jury van hun categorie.
  De adverteerders zullen samen met hun bureau in deze 2e juryronde - de Accent juryronde - bij Randstad te Diemen, hun beste beentje voorzetten op weg naar een mogelijk SAN Accent?

  RANDSTAD EN DE SAN WENSEN HEN DAARBIJ HEEL VEEL SUCCES!

Pagina's

De SAN deelt met jou de 2.816 beste campagnes van de afgelopen 9 jaar online!

Uniek: SANARCHIEF
Onderverdeeld in 11 categorieën, inclusief alle informatie over de doelstelling van de campagne, de doelgroep, strategie, concept, de makers en RTV materiaal.
Met één muisklik te openen. 

Zoeken is vinden!
SANARCHIEF is overzichtelijk, toegankelijk en compleet. Zoek op ’Categorie‘, ‘Adverteerder’, ‘Bureau’ of ‘Jaar’. Of nog leuker via ‘Trefwoord’ en jouw eigen naam.

SANARCHIEF: Inspiratiebron voor campagnemakers